Нашите Процедури

ОРГАНИК ПРОЦЕДУРИ И РИТУАЛИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Почувствайте силата на природата с ОРГАНИК процедурите за лице и тяло на VOYA. Използват лечебната сила на органик сертифицирани био съставки - ръчно събирани водорасли, натурални масла и растителни екстракти. Гарантират професионални и видими резултати. Оставят кожата дълбоко хидратирана, успокоена, заздравена и с усещане за чистота и свежест.

Прочети повече

ЛУКСОЗНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО "ПО МЯРКА"

Философията на Anne Sémonin приема, че кожата на всеки човек е уникална и с нужди, които се променят всеки ден. Като пионер в персонализирането на терапиите и създадената "по мярка" грижа за кожата, Anne Sémonin предоставя пълна колекция от процедури за лице и тяло, която възвръща и подчертава Вашата естествена красота.

Прочети повече

ОСНОВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Цялостна грижа за запазване на младостта и красотата на лицето. Индивидуален подход при разработване на Вашата персонална програма за контуриране овала на лицето, за стягане и тонус на кожата, за решаване на проблеми в деликатната зона на околоочния контур.

Прочети повече

ОСНОВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Масаж според нуждите и проблема на Вашето тяло - след тежка тренировка или физическа работа, за оформяне на силуета или просто за релакс. Изберете масаж, а ние ще Ви препоръчаме подходящото натурално масло масло, за да бъде Вашата процедура максимално ефективна.

Прочети повече

Подаръчни ваучери, абонаменти и терапии на специални цени!

Изберете желана от Вас процедура на специална цена или подарете ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР на хората, които цените и обичате.

Прочети повече

ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ

Висок клас професионална козметика за лице, коса и тяло в комплекти на специални цени! Подходящ подарък за всеки повод!

Прочети повече

Debeauty © 2017 All Rights Reserved.

Начало

За нас

Процедури

Ценоразпис

Контакти