ЛУКСОЗНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО "ПО МЯРКА"

КОЛЕКЦИЯ "ВИСОКОЕФЕКТИВНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ"

Продължителност: 55 мин.
Цена: 60 лв.

Знакова Anne Semonin терапия, която се персонализира според конкретните особености и нужди на Вашата кожа. Дава възможност да се подбере най-подходящата за Вас комбинация от продукти и масажни техники, за да гарантира пълно отпускане на цялото тяло и оптимални видими резултати веднага след приключване на процедурата.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране, Енергиен дрениращ масаж, маска, Интензивен комплекс, масаж на ръце, ходила или скалп, подхранване със серум, завършващи продукти за лице и ръце.

Продължителност: 55 мин.
Цена: 80 лв.

Вашата персонализирана Anne Semonin терапия може да бъде обогатена с Перлена Ултралифтинг маска или с иновативен серум с 24К чисто злато и хиалуронова киселина, които да подсилят търсения резултат. След процедурата кожата е значително по-сияйна, стегната и тонизирана.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране, Енергиен дрениращ масаж, Перлена Ултралифтинг маска или анти-ейдж маска със златен серум, Интензивен комплекс, масаж на ръце, ходила или скалп, подхранване със серум, завършващи продукти за лице и ръце.

Продължителност: 75 мин.
Цена: 80 лв.

Невероятно съчетание от високоефективни продукти и техники, осигуряващи пълен детокс, дълбоко пречистване и съвършено полиране на епидермиса, стягане на порите и избистряне тена. След процедурата кожата е хидратирана, подхранена и напълно спокойна.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране, дълбоко почистване под пара с полираща пудра и минерална маска, Енергиен дрениращ масаж, Детокс маска, масаж на ръце, ходила или скалп, подхранване със серум, завършващи продукти за лице и ръце. По Ваше желание, може да бъде включена и екстракция.

Продължителност: 60 мин.
Цена: 100 лв.

Терапия за изравняване на тена и за борба с пигментациите. Използва съвременно поколение буферирани киселини, които се подбират според Вашия тип кожа и не предизвикват раздразнения, видимо лющене или зачервяване. Веднага след процедурата кожата е видимо по-стегната, дребните несъвършенства са заличени, тенът е изравнен и сияен.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, механично ексфолиране с полираща пудра, химическа ексфолиация, масаж на скалп, успокояваща маска, интензивен комплекс, масаж на ръце или ходила, Енергиен дрениращ масаж с 2 серума, завършващи продукти за лице и ръце.

Продължителност: 55 мин.
Цена: 70 лв.

Терапия с подчертано тонизиращо и избистрящо тена на лицето действие. Използва силата на интензивните комплекси от етерични масла и микроелементи, в комбинация с активни серуми под формата на ледени кубчета, за да гарантира незабавен лифтинг и антиейдж ефект. Предлага бърз и сигурен начин за заличаване на умората и възстановяване на свежестта на лицето преди важно събитие.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране, Енергиен дрениращ масаж, индивидуално адаптирана маска, интензивен комплекс, масаж на ръце, ходила или скалп, крио-третиране, завършващи продукти за лице и ръце.

Продължителност: 25 мин.
Цена: 50 лв.

За тези, които винаги бързат, но държат да изглеждат перфектно! Бърза терапия за възстановяване на тонуса и естествения блясък на кожата. Използва активни маски и силата на криотерапията, за да отговори на нуждите на всяка кожа, нуждаеща се от бързо възстановяване и хидратация.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране, индивидуално адаптирана комбинация от маски, интензивен комплекс, масаж на ръце, ходила или скалп, крио-третиране, завършващи продукти за лице и ръце.

Продължителност: 85 мин.
Цена: 120 - 150 лв. (Според маската)

Изискан обгрижващ ритуал за красота, предоставящ комплексна грижа за лице и околоочен контур! Пречиства в дълбочина, детоксикира, подхранва, хидратира, видимо подсилва еластичността и плътността на кожата, с подчертано антиейдж действие. Комбинира два знакови Anne Semonin масажа – за лице и за околоочен контур, както и специално насочена грижа за зоната около очите. Според нуждите на Вашата кожа, този ритуал предлага подсилен хидратиращ, детоксикиращ или лифтинг ефект!

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране, пречистване под пара, Енергиен дрениращ масаж, специфичен масаж на околоочен контур, интензивен комплекс, високоефективна маска, масаж на ръце, ходила или скалп, крио-третиране на околоочен контур, завършващи продукти за лице и ръце.

Продължителност: 45 мин.
Цена: 50 лв.

Идеална терапия за възвръщане красотата на погледа! Видимо намалява тъмните кръгове и подпухването в зоната около очите, хидратира и подхранва деликатната кожа, изглажда фините линии и бръчките. Терапията е подходяща след продължителна работа пред компютъра, след безсънна нощ или при необходимост от дрениране, подхранване и възстановяване на нежната кожа около очите.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, нанасяне на дренираща маска около очите, масаж на скалп, специфичен масаж на околоочен контур, нанасяне на Детокс маска около очите, масаж на ръце или ходила, крио-третиране на околоочен контур, завършващи продукти за лице и ръце.

Продължителност: 85 мин.
Цена: 150 лв.

Иновативна антиейдж терапия, комбинираща 24К чисто злато, хиалуронова киселина и етерични масла за незабавен подмладяващ резултат! Ефективно заличава следите на времето, изпълва фините линии и бръчките, лифтира, пречиства и стяга порите, стимулира производството на собствения колаген в кожата. Съчетава двата знакови Anne Semonin масажа за дрениране и избистряне на тена и за стягане и лифтинг. Допълнителните масажни техники, подбрани според Вашето предпочитание, Ви гарантират пълен релакс и възстановяване на сетивата!

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране с ензимен пилинг или кварцова пудра, Лифтинг масаж®, Енергиен дрениращ масаж®, адаптирана маска в комбинация със златен серум, масаж на скалп, ръце или ходила по време на маската, крио-третиране на околоочен контур, подхранване на кожата със златен серум, завършващи продукти за лице, околоочен контур и ръце.

Продължителност: 85 мин.
Цена: 150 лв.

Ексклузивна антиейдж терапия-ритуал, достойна за истински кралици! С моментални видими резултати за подхранена и сияйна кожа, с подчертано младежко излъчване. Комбинира два вида знакови масажи за лице – Енергиен дрениращ масаж® и Лифтинг масаж®. Изобилства от допълнителни техники и фини ритуали за пълно обгрижване и елиминиране на стреса. Невероятната перлена маска гарантира стегнат овал и съвършено излъчване на лицето. Крио-третиране с активни серуми подсилва постигнатия ефект. Резултатът от тази луксозна терапия е забележителен и дълготраен!

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране с ензимен пилинг или кварцова пудра, регенериране със серум, Лифтинг масаж®, Енергиен дрениращ масаж®, Перлена ултралифтинг маска, масаж на ръце, компрес на ходила, масаж на ходила, криотерапия за лице, подхранване на кожата с Еликсир за младежко сияние, завършващи продукти за лице, околоочен контур и ръце.

Продължителност: 85 мин.
Цена: 160 лв.

Ексклузивна анти-ейдж терапия-ритуал за моментални видими резултати. Забавя стареенето, стимулира лицевите мускули, оформя овала на лицето, подхранва и хидратира. С ултра лифтинг ефект, благодарение на комплекс от специално разработени масажни техники, 24к злато, мощния изпълващ ефект на хиалуроновата киселина и пластифицираща маска с копринени протеини и перлена пудра.

Включва: Почистване на грима, тонизиране, ексфолиране с ензимен пилинг или кварцова пудра, специална комбинация от Лифтинг масаж® и Енергиен дрениращ масаж® с Интензивен комплекс и злато, регенериране с фина смес от серуми, пластифицираща перлена ултра-лифтинг маска, масаж на скалп, масаж на ръце, масаж и подхранващи компреси на ходилата, крио-третиране на лице, подхранване на кожата със златен хиалуронов еликсир, завършващи продукти за лице, околоочен контур и ръце.

Продължителност: 30-60 мин.
Цена: 50-90 лв.

Чудесна възможност да постигнете ефекта на класическата мезотерапия, но без болка от убождане, без нежелани странични реакции и възстановителен период! С помощта на златна ултразвукова „лъжичка“ в кожата се доставят нужните количества хиалуронов гел и микроелементи. Под формата на фин масаж, ултразвуковите вълни подпомагат абсорбирането на активните продукти и равномерното им разпределение в повърхностните слоеве на кожата. Хиалуроновият гел, използван в тази терапия, е с двойна молекула, която едновременно изпълва фините линии по повърхността на епидермиса и стимулира естественото синтезиране на колаген в по-дълбоките слоеве. Веднага след процедурата ще усетите кожата на лицето и зоната около очите значително по-плътна, подхранена и еластична, с равномерен и сияен тен!

КОЛЕКЦИЯ "ВИСОКОЕФЕКТИВНА ГРИЖА ЗА ТЯЛО"

Продължителност: 35 мин.
Цена: 35 лв.

Фино ексфолиране на тялото с луксозен скраб, съчетаващ в себе си фина перлена пудра, розов кварц, екстракт от Хибискус, морски соли, бял пясък от Бора Бора и ароматни масла. Кожата е едновременно подхранена и полирана до съвършенство, с лек перлен оттенък. Процедурата завършва с нанасяне на хидратиращ продукт за тяло за възстановявана на баланса и комфорта на кожата.

Включва: Ексфолиране на цялото тяло, душ, лек масаж с подхранващ продукт.

Продължителност: 85 мин.
Цена: 70 лв.

Подарете си комплексна грижа за кожата и тялото. Отдайте се на този прекрасен ритуал за чистота и възстановяване на физиката. Започва с ексфолиране на цялото тяло. Продължава с масаж, който ще бъде адаптиран според нуждите на Вашето тяло. Изберете най-подходящата за Вас комбинация от масла, за да погалите и сетивата!

Включва: Ексфолиране на цялото тяло с перлен НЮД скраб, душ, масаж на цялото тяло от глава до пети.

Продължителност: 55 мин.
Цена: 70 лв.

Терапия, създадена специално, за да пречисти кожата и организма от натрупаните токсини, да подобри обменните процеси и да възвърне красотата на тялото. Тази терапия може да бъде използвана, като съпътстваща процедура при всеки режим за отслабване или между две антицелулитни процедури, за да подсили техния ефект. Активната маска за тяло, съдържаща Спирулина и Ламинария в комбинация с билкови екстракти, е изключително подходяща при забавен метаболизъм. Стимулира изгарянето на мазнини, редуцира задържането на течности, има общ тонизиращ ефект върху тялото. По време на действието на маската, ще се отпусне напълно, благодарение на божествен скалп масаж.

Включва: Ексфолиране на цялото тяло с перлен НЮД скраб, бодирепинг с маска от Спирулина и Ламинария, масаж на скалп или ходила, душ, лек масаж с подхранващ продукт.

Продължителност: 55 мин.
Цена: 70 лв.

Чудесна терапия за всяка уморена, дехидратирана и отпусната кожа, нуждаеща се от дълбока хидратация и подхранване. Предварително кожата се подготвя, като се ексфолира с НЮД Скраб. След отстраняване на мъртвите клетки, следва нанасяне на дълбокоовлажняваща антиоксидантна маска, съдържаща комбинация от екстракти от водорасли и Алое Вера. Маската е идеална и след продължително излагане на слънце, защото успокоява и облекчава раздразнената кожа. По време на бодирепинга, клиентът може да се наслади на масаж на ходилата или скалпа, за постигане на пълно отпускане и наслада от процедурата.

Включва: Ексфолиране на цялото тяло с перлен НЮД скраб, дълбокохидратираща и подхранваща маска с Алое Вера и микроелементи на цяло тяло, масаж на скалп или ходила, душ, лек масаж с подхранващ продукт.

Продължителност: 60 мин.
Цена: 40 лв.

Съчетание от високоефективни масажни техники и активни продукти за безкомпромисна борба с „портокаловата кожа“ и целулита! Преди стартиране на процедурата, кожата се подготвя с натурална кактусова четка, за да се отстранят мъртвите клетки и да се стимулира микроциркулацията. Специфичният анти-целулитен масаж обхваща всички проблемни зони – бедра, корем и паласки. Изпълнява се с детоксикиращо натурално масло в комбинация с интензивен анти-целулитен гел. За да бъде постигнат оптимален резултат, следва нанасяне на стягащ серум за тяло върху обработените зони.

Включва: Сухо четкане с кактусова четка, антицелулитен масаж, масаж с вендузи, третиране с анти-целулитен гел и стягащ серум.

Продължителност: 85 мин.
Цена: 100 лв.

Комбинира специфични анти-целулитни масажни техники, активна Детоксикираща маска и масаж с крио-топки. Редуцира появата на целулит, изглажда и подобрява еластичността на кожата, подпомага изхвърлянето на токсините, редуцира количеството на задържаните течности в организма. Идеална терапия при всеки режим за отслабване или за поддържане на перфектна фигура. Детоксикиращата маска подпомага извеждането на токсините, подсилва обменните процеси, подхранва и стяга кожата. По време на маската се изпълнява допълнителен масаж за оформяне и стягане на ръцете.

Включва: Ексфолиране с леко загряващ перлен скраб, анти-целулитен масаж, масаж с вендузи, Детокс маска на бедрата, дрениращ масаж на ръце, третиране с анти-целулитен гел и стягащ серум.

Продължителност: 60 мин.
Цена: 70 лв.

Идеална терапия след продължителна физическа дейност или спорт. Облекчава болката в ставите и мускулите, облекчава напрежението в гърба, врата и раменете, благодарение на компрес от самозагряваща се морска кал и масаж на гръб, адаптиран според Вашите нужди. За да извлечете максимален ефект от процедурата, по време на лечебното действие на калта ще се насладите на допълнителни отпускащи масажи на скалп и ходила.

Включва: Индивидуално адаптиран масаж на гръб, компрес със самозагряваща се морска кал, масаж на ходила и скалп.

Продължителност: 75 мин.
Цена: 70 лв.

Енотерапевтичен масаж-ритуал, истинска еуфория от аромати и редуващи се масажни техники. Използват се предварително затоплени на пара ленени торбички, изпълнени с ароматни гроздови екстракти от Кюве Специал с подчертано подмладяващо и възстановяващо действие. Редуват се мануални техники и масаж с винените лапи. Обработва се цялото тяло от главата до ходилата. Кожата се подхранва и полира по естествен начин, благодарение на фино смлените гроздови семки в лапите и отделяния гроздов сок по време на процедурата.

Включва: Мануален масаж, масаж с топли винени лапи.

Продължителност: 55 мин.
Цена: 70 лв.

Подмладяваща и пречистваща кожата терапия, използваща силата на гроздето, идеална за отпусната кожа без тонус. Подпомага извличането на токсините, подобрява обменните процеси в организма, подхранва и обновява кожата. Ексфолиране с фино смлени гроздови семки, подготвя перфектно кожата за нанасяне на анти-ейдж маска с концентриран гроздов екстракт. Докато естествените съставки активно обновяват кожата, Вие ще се насладите на отпускащ скалп масаж.

Включва: Ексфолиране на цялото тяло с натурален скраб от гроздови семки, нанасяне на маска от грозде Кюве Специал, масаж на скалп или ходила, душ, лек масаж с подхранващ продукт.

Продължителност: 120 мин.
Цена: 130 лв.

Най-доброто от енотерапията, предложено в един ритуал за красота и младост, предлагащ незабравимо изживяване, гарантиращо пълен релакс и възстановяване. Комбинира разнообразни масажни техники и специфични продукти, предлагащи анти-оксидантната и подмладяваща сила на полифенолите и ресвиратрола, естествено съдържащи се в огромни количества в червеното грозде. Това е ритуал за детокс, хидратация, пречистване, стягане и подхранване на кожата и за подобряване на обменните процеси в организма.

Включва: Ексфолиране на цялото тяло и ходилата с натурален скраб от гроздови семки, нанасяне на подмладяваща маска от грозде Кюве Специал, душ, масаж на скалп, масаж с топли винени лапи, лек масаж с подхранващ продукт.

Продължителност: 45 мин.
Цена: 40 лв.

Терапия за възстановяване и подхранване на кожата на ръцете, която също жадува за нежна ласка! Фино ексфолиране отстранява мъртвите клетки и подобрява микроциркулацията. Дрениращ масаж възвръща силата на ръцете. Богата комбинация от маски и интензивни комплекси се нанася върху китките на ръцете, за да възстановят уморената кожа. Масаж на врат, рамене и скалп ще Ви помогне да се отпуснете напълно.

Включва: Фино перлено ексфолиране до лактите, дрениращ масаж на ръцете, комбинация от маски и интензивни комплекси върху китките, масаж на врат, рамене и скалп, хидратиращ крам за ръце.

Продължителност: 55 мин.
Цена: 60 лв.

Върнете красотата и младостта на ръцете, с тази изключително приятна възстановяваща терапия. Използва съвременно поколение буферирани киселини, които се нанасят върху дланите и/или пигментациите. Изравняват тена и стягат кожата, имат подчертан антиейдж ефект. В допълнение с дрениращия масаж и подхранващата маска, Вашите ръце видимо ще възвърнат младежкия си вид.

Включва: Фино перлено ексфолиране до лактите, дрениращ масаж на ръцете, химическа ексфолиация на китките, масаж на врат, рамене и скалп, неутрализираща маска, масаж на ходила, анти-ейдж крем за ръце.

Debeauty © 2017 All Rights Reserved.

Начало

За нас

Процедури

Ценоразпис

Контакти