ОРГАНИК ПРОЦЕДУРИ И РИТУАЛИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

ОРГАНИК ПРОЦЕДУРИ И РИТУАЛИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ / 55 мин. - 45 лв.

Дълбоко почистващи, лечебни терапии за мазна, суха или чувствителна кожа с натурални, органик сертифицирани професионални продукти на базата на водорасли и натурални екстракти с морски и растителен произход. Възстановяват хидратацията и естествения блясък на кожата, пречистват, изглаждат и обновяват епидермиса. Намаляват раздразненията и заздравяват кожата. Перфектна органик грижа с лечебен ефект за всяка възраст!

ВКЛЮЧВА: Входящо почистване на кожата от замърсяванията и грима, тонизиране, ексфолиране, специфичен Voya масаж на лице, шия и деколте с активен серум, маска, масаж на скалп, хидратиране. По желание на клиента, към съответната процедура може да бъде включена пара и екстракция без допълнително заплащане.

Анти-ейдж Възстановителна терапия / 70 мин. - 60 лв.

За всеки тип кожа. С дълбоко хидратиращ и заздравяващ ефект, благодарение на органик маската и лентите от водорасли Ламинария, събудени непосредствено преди процедурата специално за Вас! Изравнява и освежава тена, дренира и детокскира, намалява тъмните кръгове и подпухването в зоната около очите, изглажда фините линии и бръчките по повърхността на кожата.

ВКЛЮЧВА: Входящо почистване на кожата от замърсяванията и грима, тонизиране, ексфолиране, специфичен дрениращ и лифтиращ Voya масаж на лице, шия и деколте, органик маска според нуждите на кожата и ленти от водорасли Ламинария, маска за околоочен контур, масаж на ръце, масаж на скалп, хидратиране.

"Де Лукс" терапия за лице с масаж на гръб/ 90 мин. - 70 лв.

За всеки тип кожа. Предлага пълно възстановяване на кожата и психиката. Дълбоко релаксираща и обгрижваща терапия. Помага на кожата да възвърне младежката си свежест, намалява стреса и умората в тялото.

ВКЛЮЧВА: Адаптиран масаж на гръб, входящо почистване на кожата на лицето, шията и деколтето от замърсявания и грим, тонизиране, ексфолиране, специфичен дрениращ и лифтиращ Voya масаж на лице, органик маска и ленти от водорасли Ламинария, маска за околоочен контур, масаж на ръце, масаж на скалп, хидратиране.

Терапия за околоочен контур / 40 мин. - 35 лв.

Хидратира деликатната зона на околоочния контур, изпълва фините линии, релаксира тялото.

ВКЛЮЧВА: Входящо почистване и тонизиране на лицето и околоочния контур, кратък Voya масаж на лице, специфичен дрениращ и лифтиращ Voya масаж на околоочен контур, маска и компреси от водорасли Ламинария за околоочен контур, масаж на скалп, хидратиране. По желание на клиента, маската и компресите от водорасли Ламинария, могат да бъдат включени, като допълнение към всяка друга процедура Voya.

Интензивна защита за мъже / 55 мин. - 60 лв.

Процедура, подходяща за мъжката кожа. Успокоява раздразненията и хидратира, изпълва фините линии и бръчките, намалява стреса.

ВКЛЮЧВА: Входящо почистване на лицето от замърсяванията през деня, тонизиране, ексфолиране, специфичен дрениращ и лифтиращ Voya масаж на лице, маска и ленти от водорасли Ламинария, маска за околоочен контур, масаж на ходила, хидратиране.

Debeauty © 2017 All Rights Reserved.

Начало

За нас

Процедури

Ценоразпис

Контакти